2010. január 21., csütörtök

Az Internetes társkeresés csapdái

Az Internet számos lehetőséget kínál az ismerkedésre. Társkereső oldalak tucatjai hirdetik, hogy náluk egész biztosan megtalálod az életre szóló szerelmet vagy éppen az egyéjszakás kalandot. Mi a legnagyobb gond ezekkel az oldalakkal? Az, hogy az igazi értékek sokszor elvesznek, sokszor nem látjuk a fától az erdőt.
Ha egy gyönyörű lány feltesz az oldalára egy képet, rögtön pasik százai rohanják meg leveleikkel. Ezek a pasik legtöbbször igazi bunkók, és olyan üzeneteket írnak az illető hölgynek, hogy annak rögtön elmegy a kedve az egész ismerkedősditől. Eközben azok a srácok, akik normálisak és még jobban is néznek ki az átlagnál, nem is írnak a lánynak, mert nem akarnak századikként beállni a sorba.
Mi a helyzet, ha valaki nem átlagon felüli bombázó vagy macsó kinézetű szépfiú? Labdába se rúghat a társkereső oldalakon. Miért? Leginkább azért, mert itt hiányzik a kommunikáció, néhány fénykép és száraz tények alapján kell megítélni valakit, és igen nagy eséllyel olyan jelöltek is fennakadnak a rostán, akikkel más körülmények között nagyon is el tudnád képzelni az ismerkedést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése