2010. január 21., csütörtök

Ismerkedés a chaten, 2. trükk: A név

Fontos a saját chat neved, ez rengeteget elárul Rólad. Ezt ügyesen kell megválasztanod rögtön az elején, mert a regisztráció után nem tudsz rajta könnyedén változtatni minden egyes bejelentkezéskor. Ezért olyan fontos, hogy tudd, ki vagy és mit szeretnél, mert ezek alapján fogsz nevet választani. Ne feledd: a neved Te Magad vagy, ezt látják Rólad először, ezzel tudod felkelteni mások érdeklődését. Lehetsz akármilyen értékes, nem fognak észrevenni, ha nincs egy jó neved.
A keresztneved, korod és lakhelyed ne legyen a nevedben, inkább válassz egy olyan szót, ami finoman utal az erotikára, a szenvedélyre. Még akkor is tégy így, ha kizáros az egyéjszakás kaland lehetőségét. Bízz bennem! Hidd el, így sokkal könnyebben megakad Rajtad az ellenkező nem képviselőinek szeme. Emberek vagyunk, mindannyian szeretjük a testiséget, ás vágyunk a szenvedélyre, ebből a szempontból mindegy, hogy ezt kaland vagy komoly kapcsolat keretein belül szeretnénk megkapni. Ne legyen a neved Szexiscsaj vagy Szexetakarokma vagy Ágybaviszlek, mert így, ha lány vagy, hülyék tucatjait vonzod be pillanatok alatt, ha pedig fiú vagy, sikerrel ijeszted el azokat is, akik valóban kalandot keresnek.
Sejtelmes, izgalmas szót válassz, amitől Te Magad is izgalomba jössz. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy másoknál is ezt a hatást fogja kiváltani, de olyanokat fogsz bevonzani, akik intelligensek, normálisak, tudnak a szavak és a sorok között olvasni. Általában beválnak az idegen nyelvű, főként angol szavak, ezekkel kitűnhetsz a sok unalmas név közül. Ilyenek például: desire, exciting, flame, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése