2010. január 21., csütörtök

Ismerkedés a chaten, 1. trükk: A szobák

Mindegyik chat oldalra igaz, hogy rengeteg különböző szobát találsz. Általában csak akkor tudsz az előszobán túljutni, ha regisztrált felhasználó vagy. Javaslom saját érdekedben, hogy regisztrálj. Igazán nem megerőltető végigmenni a néhány perces regisztrációs folyamaton, és megéri. Az előszobában ugyanis rengeteg komolytalan figurával találkozhatsz, akik csak felugrottak, nézelődnek, beszélgetnek kicsit, de ennyi és nem több.
Ha regisztrálsz, korosztályodnak, nemi hovatartozásodnak, érdeklődési körödnek, lakhelyednek megfelelő szobákba léphetsz, vagyis rögtön olyanokkal elegyedhetsz szóba, akik a célcsoportodba tartoznak. Így minimálisra csökkented az esélyét annak, hogy mellélősz.
Azt javaslom, egyszerre több szobában tartózkodj, de ne túl sokban. A bűvös 3-as szám lehet célravezető, azaz a legjobb, ha egyrészt a korod, másrészt a lakhelyed, harmadrészt az érdeklődési köröd vagy szexuális beállítottságod szerint leginkább passzoló szobákba lépsz be. Ne feledd: akivel beszélgetsz, látni fogja, milyen szobákban tartózkodsz éppen, és ez sok mindent el fog árulni számára Rólad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése