2010. január 21., csütörtök

Tévhitek a chatről

1. A chaten nem lehet normális kapcsolatra lelni, ott csak komolytalan hülyék vannak.
Nem igaz! Hidd el, a chat igazi aranybánya a magányos szinglik számára, csak arra kell rájönni, hogyan érdemes rátalálni a kincsre. Ne aggódj, ha olvasod a bejegyzéseket, meg fogod tanulni.

2. A chaten mindenki csak beszélget, valódi randit senki sem akar.
Nem igaz! Sajnálom mindazokat, akik ezt mondják, mert még nem tapasztalták meg, milyen izgalmas az, amikor egy beszélgetésből már aznap találkozás lesz, és találkozásból vad, izgalmas éjszaka vagy akár hosszantartó szerelem.

3. A chaten mindenki hazudik, senki sem az, akinek mutatja magát.
Nem igaz! Hosszú hónapok alatt többezer emberrel csevegtem a különböző oldalakon, és azt kell mondjam, 80 százalékban becsületes volt a másik fél, a beszélgetés elejétől a végéig az igazat mondta. A másik 20 százalékot pedig egy-két gyors kérdés után lefüleltem és azonnal le is pattintottam. Nem állítom, hogy az elején sem voltak negatív tapasztalataim, bizony megfizettem a tanulópénzt, de összességében megérte. Neked már semmilyen tanulópénzt nem kell fizetned, ha mindent úgy csinálsz, ahogyan leírom. Egyszerűen azok a fiúk és lányok, akik nem komplett hülyék vagy nincs takargatni valójuk, hamar rájönnek, hogy fölösleges hazudniuk, mert az hamar kiderül és utána már biztos, hogy nem érik el a céljukat.

4. A chates ismerkedés olyan ciki, úgysem fogom bevallani a barátaimnak, hogy ott ismertem meg a párom.
Nem igaz! Persze, szokványosabb, hogy egy buliban ismerkedtetek meg, de hidd el, a pároknak egyre nagyobb hányada a neten jött össze, egyszerűen azért, mert a szórakozóhelyekre tényleg rengeteg idióta jár, akiket ki sem tudsz küldeni, inkább te hagyod ott az egészet. Az ismerőseid közül is egész biztos, hogy sokan a chaten találtak egymásra. Különben is, mit számít az egész? Nem az a lényeg, hogy találj végre valakit, méghozzá könnyen és gyorsan, akár már ma? Dehogynem. Később aztán olyan mesét találsz ki a barátaid előtt, amilyet akarsz, csak ne felejts el egyeztetni a kedveseddel.

5. A chaten csakis óvodások és tinik vannak.
Nem igaz! Mindegyik korosztály képviselteti magát, csak meg kell találnod a saját generációdat. Nemsokára abszolút jártas leszel abban, hogyan csináld.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése